Aplicatia Cum se scrie?

Cum se scrie?, este aplicatia care te ajuta sa scrii corect si care a fost realizata de un adolescent, pe numele sau Mihai Zinculescu.

Aplicatia a fost lansata anul trecut, dar tânarul a început sa o promoveze abia dupa jumatatea lunii ianuarie, atunci când a avut încredere în update-ul sau.
Aceasta aplicatie este disponibila în Google Play, dar se poate interactiona cu Mihai si pe pagina de Facebook a aplicatiei.

Cum functioneaza aplicatia
Iata ce a declarat initiatorul acesti aplicatii:
„Cum se scrie? e extrem de simpla. Pare un motor de cautare si cautam o expresie problematica, sa spunem „cream sau creeam”, iar programul cauta în baza de date interna sau pe internet. „E o aplicatie cu doua baze de date. Cea interna are 1.000 de expresii si o actualizez mereu, în functie de ce cauta utilizatorii.
Daca nu exista o expresie sau un cuvânt în baza de date, atunci aplicatia cauta si pe internet. Functioneaza ca un DOOM si DEX în acelasi timp”.
„Limba româna nu e matematica, dar 90% se bazeaza pe niste reguli stricte. În functie de context, calculatorul îsi da seama ce regula sa adauge”.

Aplicatia a devenit extrem de populara si nu ramane decat sa fie descarcata.