Aplicatia Cum se scrie?

Cum se scrie?, este aplicația care te ajută să scrii corect si care a fost realizata de un adolescent, pe numele sau Mihai Zinculescu.

Aplicaţia a fost lansată anul trecut, dar tânărul a început să o promoveze abia după jumatatea lunii ianuarie, atunci când a avut încredere în update-ul său.
Aceasta aplicatie este disponibilă în Google Play, dar se poate interacţiona cu Mihai şi pe pagina de Facebook a aplicaţiei.

Cum funcţionează aplicaţia
Iata ce a declarat initiatorul acesti aplicatii:
„Cum se scrie? e extrem de simplă. Pare un motor de căutare şi căutăm o expresie problematică, să spunem „cream sau creeam”, iar programul caută în baza de date internă sau pe internet. „E o aplicaţie cu două baze de date. Cea internă are 1.000 de expresii şi o actualizez mereu, în funcţie de ce caută utilizatorii.
Dacă nu există o expresie sau un cuvânt în baza de date, atunci aplicaţia caută şi pe internet. Funcţionează ca un DOOM şi DEX în acelaşi timp”.
„Limba română nu e matematică, dar 90% se bazează pe nişte reguli stricte. În funcţie de context, calculatorul îşi dă seama ce regulă să adauge”.

Aplicatia a devenit extrem de populara si nu ramane decat sa fie descarcata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *